EMVA

Loading
loading..

Daranyi---Molnar-Gergely-03

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a nem mezőgazdasági tevékenységgé történő diverzifikálásra nyújtandó támogatás segítségével Molnár Gergely 35 millió Ft támogatás segítségével Apiterápiás vendégházat létesített Vizsolyban Molnár Gergely méhész a tulajdonában lévő 3888 Vizsoly, Malom utca 74. sz alatti telken álló ingatlan helyén alakított ki 13 vendég fogadására alkalmas apiterápiás vendégházat.

A vendégház alacsony energiaszintű épületekre vonatkozó műszaki megoldásokkal került megtervezésre és megépítésre. A vendégház földszintjén és tetőterében összesen nettó 207 m2 került beépítésre. A fejlesztés keretében ez további 35 m2 fedett terasz és tornác beépítésével egészült ki. A vendégház földszinti részén egy 2 szobás, szobánként 2-2 személy elszállásolására alkalmas, közös wc-vel, zuhanyzóval és teakonyhával ellátott, 40 m2 alapterületű apartman került kialakításra. A földszinten kapott helyet továbbá a 25 m2 alapterületű közösségi helyiség, amely egyben étkezőként is funkcionál és alkalmas 12-16 fős rendezvények megtartására is. A vendégház tetőterében további három, egyenként 15 m2 alapterületű, saját wc-vel, zuhanyzóval felszerelt, szobánként 2 plusz 1 fő elhelyezésére alkalmas vendégszoba kapott helyet.

A vendégház akadálymentes kialakítású, az akadálymentes megközelítés, és a földszinten az akadálymentes közlekedés biztosított.

A szálláshely a környező épületetek és helyi jellegzetességek figyelembe vételével, mind az energiahatékonyság és környezettudatosság, mind az esélyegyenlőség jegyében fog megvalósulni.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background